Yoga retreat- Bæredygtig krop

Få vækket kroppen og stilnet sindet på dejlige Samsø. Mellemrummet har nok et af Danmarks smukkeste yoga rum og tæt på stranden. Bæredygtig krop har fokus på det vi oprindeligtkom fra. Vi fødes med en krop der er designet til bevægelse og adræthed samt evne til at balancere sindet. Men undervejs sker der noget….

Med vores livsstil, arbejdsstillinger og med tyngdekraftens evige træk, driver vi rovdrift påkroppen og de naturlige egenskaber svækkes gradvist. Hvad vi selv kan blive opmærksomme på, og hvad vi kan gøre for at opbygge en positive spiral, det er det jeg gerne vil dele med dig på dette retreat.

Du vil komme til at arbejde både praktisk og teoretisk med kropsbevidsthed og kropsholdning. Dagene vil blive fyldt med yoga i blide flow, statiske stillinger og din fokuserede vejrtrækning. Du kommer til at arbejde med dit kropslige fundament og de fire kerneområder for en velfungerende krop. Foruden yoga vil der indgå åndedræts øvelser, dyb afspænding samt mindfull-walk. Vi skal nyde Samsøs skønne natur, bølgen den blå og dejlig vegetar mad.

Håber vi ses.

Først kommende retreat er:

Mellem-rummet på Samsø

17-19 Juli 2020

18-20 September 2020

Se evt hjemmeside www.mellem-rummet.dk

[buttons]