Behandling af hjernerystelse

En hjernerystelse kan belaste både krop og hjerne gennem lang tid. Med kranio sakral terapi kan du få en skånsom behandling, der hjælper dig tilbage på sporet igen.

Hjernerystelse kræver ro – og det giver kranio sakral terapi

Et almindeligt råd ved hjernerystelse er, at du skal forholde dig i ro. Ro er den bedste behandling af hjernerystelse og den eneste vej frem. Men ro betyder ikke, at du bare skal ligge derhjemme – det kan nemlig skabes på flere måder.
Jeg har erfaring med, at kranio sakral terapi er en effektiv måde at skabe ro i kroppen og gøre dig afslappet. For når du har været udsat for en hjernerystelse, er det ikke kun dit hoved og din hjerne, der har fået et slag, men derimod hele din krop, som er påvirket af chokket. En hjernerystelse lagrer sig med andre ord i hele din krop.
Og det er netop derfor, at behandling af hjernerystelse med fordel kan ske med kranio sakral terapi. Behandlingsformen hjælper din krop med at komme sig over chokket ved at få den til at slappe af. Således medvirker behandlingen til, at den helbredende proces forløber så optimalt som mulig.

Det er aldrig for sent at få behandling

Du kan starte din behandling af hjernerystelse med kranio sakral terapi allerede lige efter, du har været udsat for hjernerystelsen. Du kan være voldsomt belastet af skaden umiddelbart efter ulykken og det tager min behandlinger højde for.
Jo tidligere du starter i behandling, desto bedre betingelser giver du din krop for at komme sig hurtigt.
Men du kan også sagtens have masser af glæde af behandlingen, selvom det er lang tid siden, du var ude for din skade. Så længe du føler dig påvirket af hjernerystelsen, kan kranio sakral terapi gøre noget godt for dig. Har du stadig men efter din skade, er det nemlig et tegn på, at din krop endnu ikke har fundet tilbage i balance.
Har du eksempelvis hovedpine, selvom det er længe siden, at du fik hjernerystelse, kan jeg hjælpe dig med at slippe fuldstændig af med den belastende følgevirkning. Allerede efter en enkelt behandling vil du mærke, at intensiteten er forandret.

[buttons]