Behandling af hjernerystelse

En hjernerystelse kan tage lang tid at komme sig over, men der er meget du selv kan gøre for at komme dig hurtigere.

Et almindeligt råd ved hjernerystelse er, at du skal holde dig i ro. Men ro betyder dog ikke, at du bare skal ligge derhjemme. Vær aktiv i det små, mærk dine grænser og skær ned på social aktivitet og skærm tid.

Ro kan også skabes med behandlinger, der afspænder nervesystem og krop. Det gør Kranio-Sakral terapi.

Kranio-Sakral terapi giver ro til hjerne og krop

Når du har fået en hjernerystelse, er det ikke kun dit hoved og din hjerne, der har fået et slag, men hele kroppen vil være påvirket. Slaget går som et ekko ud i kroppen og har brug for at blive forløst.

Med Kranio-Sakral terapi forløses hjernehinder og nervesystem, som så vil afspænde dig i dybden og forløse chokket. Således kan den helbredende proces forløbe så optimalt som muligt.

Det er aldrig for sent at få behandling

Behandling med Kranio-Sakral terapi kan du starte op når som helst efter hjernerystelsen. Du kan være voldsomt belastet af skaden umiddelbart efter skaden, hvilket jeg selvfølgelig tager højde for i min behandling.

Selvom det er længe siden din skade, kan du stadig have stor glæde af behandling. Så længe du har gener, vil kroppen have glæde af at blive afbalanceret. Oplever du eksempelvis stadig hovedpine eller træthed, så kan behandling hjælpe dig. Allerede efter en til to behandlinger, vil du mærke bedring.

[buttons]