Referencer

Jeg er en kvinde på 40 år som har dyrket ridesport siden jeg var 6 år. Efter utallige styrt af den grimme slags,var jeg blevet så skæv i mit bækken,at min kiropraktor sukkede opgivende,når jeg kom ind af døren☹ .. Akupuntur,fys,masssage osv… Intet hjalp andet end kortvarigt.. Så blev jeg henvist til Kranio sakral terapeut Karin Sulsbruck i Helsingør..

Dette var det bedste jeg har gjort for mig selv. Behandlingen gjorde ikke ondt og alligevel kunne jeg mærke hvordan skelettet stille og roligt kom på plads og jeg følte mig afbalanceret..Bevægeligheden kom tilbage og følelsen af at være lige var ubeskrivelig dejlig.

Kan kun give Karin min varmeste ambefaling
Vh Mette Mau

Min søn på 9 år havde store talevanskelighedder og dermed også svært ved at skabe sociale relationer. Derudover havde han gennem mange år haft smerter i benene. Vi havde konsulteret læge, børnelæge og fysioterapeut, uden den stor hjælp og smerterne fortsate. Jeg henvendte mig til Karin i håb om at hun kunne hjælpe og det har hun virkelig formået!

Efter få behandlinger forsvandt hans smerter i benene, derudover har hun også kunne hjælpe med hans tale. Det har været helt fantastisk at følge det forløb han har været igennem. Han er simpelthen blomstret op, er blevet mere social og har ikke ondt længere. Han elskede at komme hos Karin hvor han blev mødt med forståelse og hjertevarme.

Jeg kan kun give hende mine aller varmeste anbefalinger.
Charlotte Engdahl

Karin er en dygtig og varm behandler. Lige fra første behandling har jeg følt mig helt tryg og godt tilpas i Karins hænder. Jeg glæder mig til hver eneste behandling og går altid derfra med en glad og let fornemmelse.

Til trods for metodens blidhed har Karins behandling været effektive og virkelig hjulpet mig med mine spændinger i forbindelse med PCS (længerevarende hjernerystelse) og hun kan altid mærke hvad der rør sig i min krop den pågældende gang.

Karin har været et sandt lyspunkt i mit forløb og jeg kan kun anbefale hendes søde væsen og professionelle tilgang til alle.

Mika

Jeg har pådraget mig en traumatisk hjerneskade efter at være påkørt af en cyklist. Jeg blev anbefalet af neuropsykolog på Hvidovre hospital, at konsultere Karin. Behandlingerne har helt sikkert været med til at forkorte min restitution. Da jeg ankom første gang var jeg meget svimmel.

Dette er næsten væk og kan ses af pårørende. Når jeg går fra behandling er det som alt er blevet meget lettere både i hoved og krop.

Med venlig hilsen
Mette Toft

Jeg er en kvinde på 22 år der faldt af hesten som 19 årig. Jeg pådrog mig et brud på ryggen, brækkede halebenet og et par ribben. Efterfølgene har jeg haft mange smerter, som kun er blevet værre og værre. Intet jeg har forsøgt har hjulpet på smerterne.

Jeg var forbi lægen endnu engang, som nu også konstateret at mit bækken var skævt. Jeg blev anbefalet Kranio sakral-terapi og fandt Karin Sulsbrück interesant. Efter første behandling følte jeg det som jeg svævede og på en måde, som et nyt menneske. Den efterfølgende uge mærkede jeg stor bedring.

Eftersom jeg har haft problemer med smerter længe, er det fantastisk at finde en terapeut som Karin, hun har kunnet hjælpe mig videre på blot et par behandlinger.

Mvh en glad klient
Charlotte Bloch

Jeg har i de seneste år gået til jævnlig behandling hos Karin for kronisk hovedpine. Efter ca. 5 behandlinger begyndte jeg, at mærke en væsentlig bedring og jeg trappede ud af morfinbehandling.

Mit udgangspunkt i dag er væsentligt bedre end det var for 1 år siden. Jeg får stadig periodevise tilbagefald, men ikke med samme intensitet og varighed.

Karin er altid varm og imødekommende. Du bliver mødt som et helt menneske og der er altid tid til snak og refleksion.

Jeg kan kun anbefale Karins behandling.

Venligst,
Kristina

[buttons]