KROPS-AFBALANCERING

NÅR JEG ARBEJDER, ER HELE KROPPEN I SPIL PÅ EN GANG

En krops-afbalancerende behandling er, at få en korrektion af hvad der måtte være lavet af kompenseringer i systemet gennem tid. Kroppen ”lagrer” så at sige!

Disse skævheder sidder i skelettet, muskulatur, men

også ofte i indre organer. Kroppen kompenserer altså både i det bløde og det hårde væv. Det belaster os og trækker vores energi.

Måske har du fået et særligt bevægemønster, en måde at gå på, smerter, eller en særlig kropsholdning som bare er blevet dig!

Skævhed og vrid i det indre bløde væv ses dog ikke altid for den der kigger udefra, men kan spores.

For at ”rydde op” i disse kompenseringer så at sige, er vi nødt til at få fat i alle ”lag”.

NÅR JEG ARBEJDER, ER HELE KROPPEN I SPIL PÅ EN GANG.

Jeg benytter tensegrity, organmassage, energiarbejde, samt lette berøringer af akupunktur punkter mm.

Jeg ”scanner” din krop nede fra dine fødder og behandler også ofte herfra. Dette er et super værktøj jeg har udviklet gennem årene.

Ud fra de informationer du har givet mig og det jeg sanser gennem ”scanningen” tilrettelægger jeg samtidig din behandling

HVAD KAN SÅ BEVIRKE DISSE SKÆVHEDER?

Fald, ulykker, fysisk og psykisk chok, arvæv, knoglebrud, tand og mund opperationer, nedsat lungefunktion og dermed hæmmet åndedræt samt i nogen grad medfødte skævheder.

En krops-afbalancerende behandling vil også rette sig mod div. smerter i kroppen, hovedpiner og tilbagevendende gener og ubehag.

Det kan være en fordel efter endt behandlingsforløb, at følge et lille yoga hold med holdningskorrigerende yoga over fire gange. Dette er for at vedligeholde det jeg har korrigeret og for at du indlærer nye gode vaner..
KONTAKT INFO